vrijdag, 28. augustus 2009 - 10:23

Opel Corsa White Edition met opvallende kleurencombinatie

Het gamma van de Opel Corsa wordt binnenkort uitgebreid met een nieuwe, exclusieve uitvoering: de Opel Corsa White Edition. Deze extra rijk uitgeruste versie is te herkennen aan de carrosseriekleur ‘Casablanca White’ en het in de kleur ‘Black Sapphire’ uitgevoerde dak.

De uitrusting van de Opel Corsa White Edition omvat onder meer airconditioning, een radio/CD-/MP3-speler met bediening vanaf het stuurwiel, zeven luidsprekers en een aansluitmogelijkheid voor bijvoorbeeld een iPod, sportstoelen voorin, een multifunctioneel en met leder bekleed driespaaksstuurwiel en een middenconsole afgewerkt met pianolak.

Andere opvallende kenmerken van de Corsa White Edition zijn de donkergetinte achterste zijruiten en achterruit, de zwarte grille en de donkere achterlicht- en koplampunits. Een chromen uitlaatsierstuk, mistlampen voor, aluminium pedalen en lichtmetalen 16-inchvelgen met bandenmaat 195/55 R 16 maken het sportieve plaatje af.

Opel rust de Corsa White Edition uit met een 1,4-liter benzinemotor met een vermogen van 66 kW/90 pk. Opels unieke TWINPORT-technologie met variabele klepsturing zorgt voor een bescheiden brandstofverbruik van 5,8 l/100 km (CO2-uitstoot: 139 g/km).

De prijzen van de Opel Corsa White Edition met groen B-label beginnen bij € 15.995,-. Voor € 195,- extra is de auto voorzien van het Technic-pakket, met cruisecontrol en boordcomputer. De Opel Corsa White Edition is leverbaar vanaf 1 september.
Categorie:
Tag(s):