donderdag, 17. september 2009 - 16:05

Open Huis Gezondheidscentrum Jozef in Deventer

Deventer

Het Deventer Ziekenhuis biedt belangstellenden op 10 oktober een kijkje in de keuken van het nieuwe Gezondheidscentrum Jozef aan de Louis Pasteurstraat. In het centrum is een compleet 1e lijns zorgaanbod voor de wijk gerealiseerd. Dit heeft het Deventer Ziekenhuis donderdag 17 september bekendgemaakt.

Huisartsen en verloskundigen, een apotheek, bloedbank, het priklab van het ziekenhuis en fysiotherapeuten: het zijn maar een paar voorbeelden van het enorme aanbod aan zorgverleners dat sinds enige tijd in het Jozef is gevestigd. Het Deventer Ziekenhuis heeft als verhuurder het pand in ere hersteld en geschikt gemaakt als volwaardig Gezondheidscentrum. Op zaterdag 10 oktober gunnen de gebruikers van het pand de inwoners van Deventer tussen 11.00 en 15.00 uur een kijkje in de keuken met het open huis.

Veel te doen
Op die dag kunnen bezoekers bij de podotherapeuten een gratis drukmeting van de voet doen. Bij fysiotherapie is een korte conditietest mogelijk. De huisartsen, bloedbank en het priklab vertellen over hun werkwijze. Logopedie verrast de kinderen met een clown, schminken en ballons en bij de Mediq apotheek kan worden meegedaan aan een kleurplaatwedstrijd. Onder het genot van muziek staan alle ruimten natuurlijk open voor bezichtiging.
Provincie:
Tag(s):