vrijdag, 11. september 2009 - 19:59

Opnamen DVD Mien Westerkwartier gestart

Groningen

Onlangs zijn Wobbe Gorter en Ben Zielstra gestart met de opnamen voor de DVD, die de Stichting Mien Westerkwartier aan het eind van dit jaar gaat uitbrengen. In de DVD zal een viertal muzikale Westerkwartierder artiesten optreden, dit zijn Sijtse Scheeringa, Gert Sennema, Piet Buist en Vera Sutman.

Hun optreden is een onderdeel van de CD, maar daarnaast is het de bedoeling dat hun optreden ook als clip gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld vertoning via de televisie. Naast deze artiesten zal ook een viertal dichters en verhalenverhalenvertellers hun opwachting maken en dat zijn Tonko Ufkes, Melle Hylkema, Lucie Pakes en Klaas Duursma. De opnamen worden gemaakt in het hele Westerkwartier, hiervoor zijn de mooiste plekjes uitgezocht.

Door de DVD heen loopt een rode draad, dat gaat over een jongedame die terugkeert naar haar geboortegrond op zoek naar de liefde. Wie of wat die liefde is, zal aan het eind van de DVD duidelijk worden.

Het is de bedoeling om de opnamen deze maand af te ronden, daarna duiken de heren Gorter en Zielstra de studio in om er een mooi geheel van te maken.
Provincie:
Tag(s):