donderdag, 19. november 2009 - 10:16

Opnieuw ongeval Waterlandseweg, nu 1 dodelijk slachtoffer

Almere

Voor de tweede keer binnen vier dagen heeft er een zware aanrijding plaatsgevonden o de Waterlandseweg (N305) tussen Almere en Zeewolde, ter hoogte van de Vogelweg. De politie meldt dat er deze keer één dodelijk slachtoffer, een 54-jarige man uit Almere, te betreuren is.

Het ongeval gebeurde vanochtend (donderdag) even voor negenen. Volgens de eerste getuigenverklaringen begon de auto van het slachtoffer te slingeren en botste daarna frontaal op een tegenligger. De man is vermoedelijk onwel geworden, maar nog onduidelijk is of hij als gevolg daarvan is overleden of door de aanrijding.

De tegenligger, een 44-jarige vrouw uit Zeewolde is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis in Flevoland. Agenten en analisten van het verkeersongevallenteam zijn ter plaatse geweest om het ongeval te onderzoeken. Op dit moment is de Waterlandseweg weer vrijgegeven voor verkeer.

Afgelopen maandag gebeurde op enkele honderden meters van de plek ook al een ongeval. Hierbij waren zeven auto's betrokken en raakten vijf personen gewond, waaronder drie kinderen.
Provincie:
Tag(s):