donderdag, 10. december 2009 - 10:40

Pinpasdiefstal invalide vrouw

Wolvega

Dinsdagmiddag is de pinpas gestolen van een invalide vrouw. De vrouw deed die dag bootschappen in het centrum van Wolvega toen ze er achter kwam dat haar pinpas weg was. Eenmaal thuisgekomen kreeg ze via de bank te horen dat iemand met haar bankpas een groot geld bedrag had gepind.

Rond 16.30 uur rekende de mevrouw haar boodschappen af bij een winkel in het centrum van Wolvega. Doordat zij invalide is moest zij, zittende in haar invalide voertuig, de pincode intoetsen. Hierdoor kon ze haar pincode niet goed afschermen.

Na het pinnen stopte ze haar bankpas in haar jaszak en ging weer verder met boodschappen doen. Toen ze even later haar pinpas weer wilde gebruiken was deze verdwenen. Eenmaal thuisgekomen kreeg ze via de bank te horen dat iemand met haar bankpas een groot geld bedrag gepind had.

Uit het politieonderzoek bleek dat de personen op deze foto's de pas gebruikt hadden. Waarschijnlijk hebben ze de pincode afgekeken en de invalide mevrouw 'gerold'. Kijk voor fotos op www.dadergezocht.nl
Provincie:
Tag(s):