woensdag, 9. december 2009 - 18:20

Plork en de aannemers bouwen eigen glazen huis

Eindhoven

Laten we het eens een keer helder, doorzichtig en glashard stellen: Plork is geen hork! En zijn Aannemers, naar we aannemen, evenmin. Kijk, twee keer was Plork te gast in het Glazen Huis van 3FM, en voor wat hoort wat, vond Plork. En wat doen de Aannemers als zij aan het werk gaan? Juist, een huis bouwen. Een glazen huis.

Met dit huis trekken Plork en de Aannemers door de eigen regio, onder de naam 3FM serious request mobiel glazen huis tour. En de band speelt live in dit mobiele glazen huis.

Het 3fm glazen huis staat dit jaar van 18 tot en met 24 december in Groningen en haalt geld op voor de strijd tegen Malaria. Plork wil dus een duit in het zakje doen, of liever een hoop duiten. Plork en de Aannemers trekken half december door de regio om op te treden in hun eigen glazen huis, Het Mobiele Glazen Huis.

Plork en de Aannemers lieten tweeduizend exemplaren van hun nieuwe single "Jij daar, in de radio" persen en die delen ze uit, voor niks. VOOR NIKS?? Nou ja, dat zou kunnen. Bij donaties van minstens vijf euro, krijg je een single voor niets. Die vijf euro gaat dan in de grote pot, die later bij het Glazen Huis in Groningen wordt afgegeven.
Provincie:
Tag(s):