donderdag, 24. december 2009 - 16:43

Politie Groningen veilt dagje politie voor Serious Request

Groningen

Mensen die altijd al een dagje achter de schermen hebben willen kijken bij Regiopolitie Groningen, hebben daar nu de kans voor. Het Groningse korps veilt een dagje politie voor het goede doel. De opbrengst van de veiling wordt geschonken aan ‘Serious Request’ van 3FM.

Het geld wordt vervolgens ter beschikking gesteld aan het Rode Kruis om een vuist te maken tegen malaria. De twee hoogste bieders worden van harte uitgenodigd door korpschef Oscar Dros.


Achter de schermen

Regiopolitie Groningen houdt zich dagelijks met kleine en grote veiligheidszaken bezig. Dit alles om de veiligheid en leefbaarheid voor iedereen in deze regio op een zo hoog mogelijk peil te brengen en te houden. Om dit te realiseren wordt dagelijks veel werk verzet. Dit gebeurt door mensen en voertuigen die zichtbaar zijn in het straatbeeld, maar ook door mensen die niet direct zichtbaar zijn en veel achter de schermen doen. Denk bijvoorbeeld aan de meldkamer en de technische recherche. De twee personen die het meest bieden, krijgen een exclusief kijkje achter de schermen en een lunch met de korpschef. Er kan op dit exclusieve dagje geboden worden de button ‘veiling’ op http://seriousrequest.3fm.nl.
Provincie:
Tag(s):