donderdag, 5. november 2009 - 11:26

Politie waarschuwt voor diefstal na plaatsen internetadvertentie

Sint Oedenrode

De politie waarschuwt internetgebruikers om voorzichtig te zijn met het plaatsen van persoonlijke gegevens op het web en het verstrekken van adresgegevens aan onbekenden.

Dit naar aanleiding van een diefstal van een crossmotor en een poging daartoe. Beide motoren werden door de eigenaren te koop aangeboden op Marktplaats.

Woensdagnacht 28 oktober j.l.werd een crossmotor gestolen uit een schuur aan de Pilotenstraat in Den Dungen. Het voertuig werd op Marktplaats te koop aangeboden. De eigenaar werd een aantal dagen voor de inbraak gebeld door een onbekende man die vertelde interesse te hebben in het voertuig. De onbekende wilde een afspraak maken en vroeg om het verkoopadres. Deze persoon belde met een afgeschermd telefoonnummer en is nooit op komen dagen.

In de nacht van maandag 2 op dinsdag 3 november werd geprobeerd om een crossmotor te stelen uit een garage aan de Grutto in Sint-Oedenrode. Ook deze motor werd te koop aangeboden op internet en ook in dit geval werd een paar weken terug gebeld door een onbekende man. Hij toonde interesse in het voertuig en wilde langs komen voor een afspraak. De eigenaar gaf zijn adres, maar de onbekende kwam nooit opdagen. In dit geval werd ook gebeld met een geheim nummer.
Categorie:
Tag(s):