donderdag, 26. november 2009 - 21:54

Politie Zeeland en KLPD onderzoeken valse 112 melding

Oost-Souburg

De politie Zeeland en het Korps Landelijke politiediensten (KLPD) in Driebergen hebben een onderzoek ingesteld naar een valse 112 melding.

Donderdagmiddag kwam er bij de meldkamer van Politie Zeeland een melding binnen van een ernstig ongeval op de Middelburgsestraat in Oost-Souburg. Een jongetje zou daar rond 16.45 uur zijn aangereden door een scooter en niet meer reageren. Ook zou hij gewond zijn geraakt aan zijn hoofd. Diverse agenten gingen na de melding meteen ter plaatse.

Daar aangekomen bleek er helemaal niemand aangereden te zijn, de agenten troffen geen gewond kind aan op de Middelburgsestraat en ook niet in de omgeving en bleek het om een een valse melding te gaan.

Bij het KLPD in Driebergen, waar de 112-melding is binnengekomen, wordt nu gerechercheerd met de bekende gegevens van de telefoon waarmee gebeld is. De Zeeuwse politie zoekt getuigen die mogelijk iets meer weten van diegenen die de melding hebben gedaan. Zij worden verzocht zich te melden op het politiebureau in Vlissingen, of te bellen met 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):