dinsdag, 21. juli 2009 - 1:03

‘Prinsen- en Prinsessendag’

Apeldoorn

Iedere dinsdag in augustus is het op Paleis Het Loo ‘Prinsen- en Prinsessendag’. Kom verkleed naar Het Loo en laat je op een Koninklijke troon schminken als een echte prins of prinses! Er wordt een mooie foto van je gemaakt die je mee naar huis krijgt in een door jou versierd fotolijstje.

In en rond het paleis kun je een speurtocht doen en in de tuin wordt een vrolijke poppentheatervoorstelling voor jong en oud gegeven.

Speciaal tijdens de schoolvakanties worden er op de vier dinsdagen in augustus Prinsessendagen op Het Loo gehouden, waarbij de jonge museumbezoekertjes een dagje centraal staan. De kinderen worden geschminkt, gefotografeerd, kunnen knutselen, een speurtocht volgen en een poppentheatervoorstelling bijwonen. Al deze extra activiteiten zijn gratis (op vertoon van entreebewijs).

Daarnaast is het mogelijk een ritje met de paardentram te maken (€ 1,00) of een kinderaudiotour (vanaf 6 jr.) door het paleis te volgen (€ 2,00), waarbij je met een hoofdtelefoon op langs de paleiskamers loopt en luistert naar een spannend verhaal over het paleis en zijn bewoners.
Provincie:
Tag(s):