donderdag, 27. augustus 2009 - 23:10

PSV plichtmatig verder

(Elfvoetbal) Voor de neutrale voetballiefhebber viel er vanavond weinig te genieten in het tweede duel tussen PSV en Bnei Yehuda. Net zoals vorige week wonnen de Eindhovenaren zonder te overtuigen met 1-0.

Timmy Simons bracht PSV in de 25e minuut op voorsprong uit een makkelijk gegeven strafschop, nadat Ibrahim Afellay werd gevloerd. PSV liet zich verdedigend gezien een paar keer van haar slechte kant zien. Maar net als in de heenwedstrijden kwamen de Israëliërs niet tot scoren.

Ook na rust was het duel niet om aan te zien. Een flitsende reflex van Andreas Isaksson voorkwam vlak voor tijd een eretreffer voor Bnei. Jonathan Reis maakte in de tweede helft zijn rentree, maar door kon de Braziliaanse spits nauwelijks van genieten. Met een schouderblessure moest hij al na vijf minuten het veld ruimen ten faveure van de gepasseerde Ola Toivonen.