donderdag, 5. november 2009 - 11:01

PSV polst Hiddink

Eindhoven

(Elf-Voetbal) President commissaris van PSV, Frits Schuitema, heeft Guus Hiddink een aanbod gedaan om zich aan te sluiten bij de raad van commissarissen van de club.

Hiddink voelt zich vereerd, maar legt het voorstel naast zich neer.
PSV hoeft voorlopig niet te rekenen op de komst van de huidige bondscoach van Rusland. De oefenmeester wil zich tot het WK 2010 concentreren op de Russen, tussendoor zal hij niet terugkeren in Eindhoven.

Het Eindhovens Dagblad vermoedt ook dat Hiddink af wil wachten hoe de Eindhovense organisatie van PSV eruit komt te zien. Op 30 juni lopen de contracten van Jan Reker en Marcel den Bunder af, de twee zijn beide directieleden.

De laatste drie seizoenen jaren van Reker en Van den Bunder bij PSV worden in de winter geëvalueerd door de commissarissen. Het tweetal zorgde er mede voor dat PSV de hand op de knip hield en waren zo verantwoordelijk voor de zwarte cijfers die de club draaide. Voorgaande jaren waren de cijfers vooral rood gekleurd.

Tijdens de evaluatie zal ook bekeken worden of de club nog verder gaat met Reker. Hij hield zich vooral bezig met saneren, en in Eindhoven denken ze dat Reker niet de persoon is die voor groei en expansie kan zorgen.
Categorie:
Tag(s):