vrijdag, 4. september 2009 - 21:33

Rob Stenders roept op 3FM burgemeester Aa en Hunze tot beste uit

Gieten

In het 3FM radioprogramma ‘Stenders Eetvermaak’, kwam in het programmaonderdeel ‘de Burgemasterclass’ de burgervader van de gemeente Aa en Hunze, Eric van Oosterhout, als beste uit de bus!

In de quiz ‘de Burgemasterclass’ wordt de kennis van de deelnemende burgemeesters getoetst over hun gemeente. De betrokkenheid van Eric van Oosterhout bij zijn gemeente, bleek hierbij verder te gaan dan bijvoorbeeld het knippen van een lintje... Hij wist zelfs het antwoord op de vraag, van welke meidengroep de plaatselijke fanfareorkest een medley speelt (K3)!

Om dit te vieren wordt Eric van Oosterhout maandag 7 september in het zonnetje gezet en zal de hele uitzending van Stenders Eetvermaak die dag (12.00 - 14.00 uur), gewijd zijn aan de gemeente Aa en Hunze. Een delegatie verslaggevers van 3FM zal afreizen naar het gemeentehuis in Gieten om daar samen met de inwoners van Aa en Hunze de festiviteiten mee te maken.

Voor de luisteraars is er een overnachting te winnen in het prachtige ‘Droomhotel 't Heinenhoes’ in Anderen (gemeente Aa en Hunze).
Provincie:
Tag(s):