donderdag, 19. november 2009 - 10:47

Rondleiding op de bouw Project Nieuw Zaailand

Leeuwarden

Een stad krijgt maar zelden de kans om een deel van het hart van de binnenstad compleet te veranderen. Maar in Leeuwarden gebeurt het: het Wilhelminaplein, beter bekend als het Zaailand, ondergaat op dit moment een verrassende metamorfose.

Dagelijks wordt er hard gewerkt aan een sterker stadshart van Leeuwarden. De oude parkeergarage Zaailand is al weg, het diepste punt is bereikt en de opbouw van de garage is begonnen. De bouw wordt dagelijks door velen gevolgd. Door de bouwschutting een blik op de bouw of via de webcam op www.nieuwzaailand.nl.

Maar voor wie nu een keer echt wil afdalen in 'parkeergarage ' Zaailand en achter de schermen wil kijken in het winkelcentrum, organiseert Project Nieuw Zaailand samen met Bouwcombinatie Leeuwarden Centrum en Bouwcombinatie Van Wijnen-Heijmans een rondleiding op de bouw.

Op zaterdag 12 december is er van 10.00 uur tot 16.00 uur, ieder uur een rondleiding voor publiek. Zij krijgen dan uitleg van de aannemer. In verband met de veiligheid is er maar een beperkt aantal plaatsen per rondleiding beschikbaar. Voor meer informarie zie www.nieuwzaailand.nl.
Provincie:
Tag(s):