dinsdag, 17. november 2009 - 13:12

Roslinde nieuwe Benelux' Next Top Model

Amsterdam

De 22-jarige Rosalinde is maandag de winnaar geworden van de Benelux variant van Next Top Model. Ze wint hiermee een modellencontract ter waarde van 75.000 euro bij modellenbureau ModelMasters The Agency. Daarnaast prijkt zij in een reportage van Beau Monde, is zij te bewonderen in een grootscheepse reclamecampagne van Max Factor.

De afgelopen weken was te zien hoe dertien meiden uit Nederland en België streden om de titel ‘Benelux’ Next Top Model’. Slechts drie modellen behaalden de finale waar hun looks, uitstraling en hun catwalk run opnieuw op de proef werden gesteld tijdens de live finale.

Jurylid Bastiaan van Schaick noemde het model, met maatje 36, vorige maand nog dik en een 'plus-size-model'. Door deze opmerking kreeg het programma dat gepresenteerd wordt door ex model en schrijfster Daphne Deckers veel kritiek. Volgens Daphne bedoelde Bastiaan het niet zo bot als hij het zei, het was een opmerking waardoor de meiden in zouden gaan zien dat ze aan hun lichaam moeten werken.

De winnaressen van de vorige edities van Hollands'next Top Model, Cecile Sinclair Kim feenstra hebben inmiddels succesvolle modellencarrières.
Categorie:
Tag(s):