vrijdag, 27. november 2009 - 7:53

RTL5 gaat rekeningen betalen

Amsterdam

Wie vindt het nou niet zonde om zijn zuur verdiende centen te besteden aan het betalen van rekeningen?! Tel daar onze Nederlandse ‘ons bin zunig’-mentaliteit en de huidige kredietcrisis bij op en helse hoofdpijn is bij veel landgenoten een feit. Op zondag 6 december bieden presentatoren Dennis Weening en Klaas van der Eerden uitkomst met de vrolijke RTL 5-show ‘Rijk Met Je Rekening’, waarin financiële tegenvallers van een aantal mensen in het publiek plotseling veranderen in zeer welkome meevallers.

Wat begon als een vervelende envelop op de deurmat, vormt in deze hilarische show de sleutel tot geluk. Door het spelen van diverse specifieke spellen worden rekeningen verscheurd, komt geld ineens aanwaaien en krijgt de finalist zelfs de kans om het bedrag van zijn rekening diverse keren te vermenigvuldigen.

Iedereen in het publiek heeft een rekening meegenomen waar een grappig, gênant, verrassend, ontroerend of bizar verhaal achter schuil gaat. Hierbij geldt: hoe opvallender het verhaal, hoe meer kans ze hebben eruit gepikt te worden als kandidaat.
Categorie:
Tag(s):