zondag, 15. november 2009 - 13:40

Russische 'Olga' mogelijk nog gegijzeld

De regiopolitie Fryslân is op zoek naar personen die de identiteit kennen van een tot nu toe onbekende vrouw met de naam 'Olga'. De vrouw, die Russisch spreekt, zou in of in de buurt van Groningen wonen.

De onbekende vrouw zou mogelijk tegen haar wil vastgehouden worden in Noord-Brabant. Zij was met nog een andere vrouw naar een onbekende plaats vervoerd in de buurt van Breda. De andere vrouw, de sinds enige tijd vermiste Ludmila Postma uit Leeuwarden, wist op 13 november j.l. aan haar gijzelnemers te ontkomen en belde in verwarde toestand bij een woning aan voor hulp. De andere vrouw (Olga) wist niet te ontkomen en de politie gaat er vanuit dat ‘OLGA’ nog in handen is van de ontvoerders en is naarstig op zoek naar haar verblijfplaats en identiteit.
.
Het signalement van 'Olga':

- blanke vrouw
- ca 25 jaar
- goed verzorgd uiterlijk
- lengte tussen de 1.70 m en 1.75 m
- normaal Postuur
- donker rood geverfd haar met zogenaamde ‘high lights’

Indien u aan de hand van de compositietekening Olga denkt te (her) kennen of weet waar zij nu is, wordt u dringend verzocht de politie te bellen. Ook mensen die meer weten over deze ontvoering worden verzocht contact op te nemen met de politie. De politie Fryslân is te bereiken via 0900 — 8844. Indien u anoniem wilt blijven, kunt u contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem via 0800 — 7000.
Provincie:
Tag(s):