woensdag, 16. december 2009 - 23:13

Ryanair breidt vluchtaanbod uit op MAA

Beek

Luchtvaartmaatschappij Ryanair gaat twee nieuwe bestemmingen toevoegen aan haar vluchtaanbod vanaf Maastricht Aachen Airport (MAA). Vanaf volgend jaar kan er vanaf Maastricht naar Faro in de Zuid Portugese Algarve en Malaga in Zuid Spanje worden gevlogen, zo maakte de Ierse prijsvechter woensdag bekend.

Met de in november aangekondigde route naar Trapani komt het totaal aantal bestemmingen van de Ierse maatschappij daarmee op zes, een verdubbeling van het aantal routes dat Ryanair tot nu toe beschikbaar had vanaf de luchthaven. Faro wordt vanaf 27 april drie keer per week opgenomen in de dienstregeling, Malaga wordt vanaf 22 juni twee maal wekelijks aangeboden.

Sander Heijmans, CEO van Maastricht Aachen Airport: “Wij zijn verheugd met deze nieuwe bestemmingen van Ryanair. Naast de reeds bestaande verbindingen met Barcelona (Girona), Alicante en Pisa kunnen we in korte tijd drie nieuwe bestemmingen aankondigen. We pikken hiermee de groei weer op die we twee jaar geleden, voor de aankondiging van de vliegtax, gezamenlijk met Ryanair hebben ingezet. We hebben hoge verwachtingen van deze nieuwe routes”.

Henrike Schmidt, Sales en Marketing Manager Nederland van Ryanair: “Wederom bewijst Ryanair dat zij haar belofte nakomt en kondigt niet één maar twee nieuwe routes aan. Dit is een duidelijk signaal dat het schrappen van de vliegtax niet alleen een positief effect heeft voor Ryanair’s activiteiten in Nederland maar ook de locale toeristische sector. We roepen ook Ierland en Groot Brittannië op om dit voorbeeld te volgen en de onnodige belastingen te schrappen zodat passagiers kunnen genieten van reizen binnen Europa met de laagst beschikbare tarieven – te boeken via Ryanair.com”.
Provincie:
Tag(s):