woensdag, 28. oktober 2009 - 20:31

Schutrups Run verhuist naar het najaar

Exloo

Een van de leukste hardloopevenementen in Drenthe is de Schutrups Run in Exloo. Voor de zesde keer is Schutrups Schoenen organisator van deze ondertussen bekende hardloopwedstrijd. Het parcours voert de lopers door het dorp Exloo en de directe omgeving.

Voor de winnaars liggen er leuke prijzen klaar. Zowel voor de loop over 5300 als de 10.600 meter krijgen de eerste drie geëindigde winnaars en winnaressen een prijs. In totaal zijn er twaalf geldprijzen te verdelen. Voor iedere deelnemer is er ook een verloting met mooie prijzen op startnummer.

Erik Schutrups, zelf ook een fanatiek hardloper, denkt dat voor deze editie meer lopers zich zullen inschrijven. “Het is voor de eerste keer dat de Schutrups Run een zelfstandig evenement is. In voorgaande jaren werd de wedstrijd in juni gehouden op dezelfde dag als de Wielerronde van Exloo. In overleg hebben we gemeend deze beide sportieve wedstrijden los te moeten koppelen. Ik denk dat veel hardlopers deze datum beter in hun schema vinden passen.”

De start op zaterdag 21 november is om 14.00 uur. Deelnemers kunnen zich nu al aanmelden voor de Schutrups Run via het inschrijvingsformulier op de website www.schutrups.nl. Inschrijven kan ook nog tussen 12.30 en 13.30 uur bij start/finish, voor onze winkel. Het inschrijfgeld is vijf euro. De Schutrups Run wordt georganiseerd door de Stichting Schutrups Exloo in samenwerking met atletiekvereniging De Sperwers uit Emmen.

Schutrups Schoenen is gevestigd in Exloo aan de Zuiderhoofdstraat 13.
Provincie:
Tag(s):