zondag, 30. augustus 2009 - 16:46

Sint-Odulphuslyceum viert 110-jarig bestaan

Tilburg

Het Sint-Odulphuslyceum aan de Noordhoekring te Tilburg bestaat dit jaar 110 jaar en dat is voor de school reden voor een feestje. Voor de huidige leerlingen zal in de laatste week van september een lustrumweek worden georganiseerd met allerlei festiviteiten.

Aan de oud-leerlingen wordt echter ook gedacht: op zaterdag 26 september 2009 wordt een groots reüniefeest georganiseerd door een aantal enthousiaste oud-leerlingen. Het is al enige tijd mogelijk voor oud-leerlingen om zich voor deze reünie in te schrijven via Odolphus 110. Bijna 1500 oud-Odulphianen hebben dat inmiddels ook al gedaan.

De uit de periode 1965-1969 bekende schoolband The Stews zal een optreden geven en daarnaast is NOS-verslaggever, maar bovenal oud-Odulphiaan, Tim Overdiek bereid gevonden tijdens de reünieavond een aantal prominente oud-Odulphianen te interviewen. Belangrijkste is echer dat de oud-Odulphianen een geweldige feestavond tegemoet kunnen zien op de verjaardag van hun oude school. Het reüniecomité heeft er in ieder geval al zin in en hoopt dat nog vele oud-Odulphianen zich op zullen geven voor de reünie.
Provincie:
Tag(s):