donderdag, 17. december 2009 - 8:46

Sneijder vraagt na kritiek gesprek met Oranje-selectie aan

Zeist

(Elfvoetbal) Wesley Sneijder heeft in een telefoongesprek met Bert van Marwijk te horen gekregen dat de bondscoach geen problemen heeft met het gedrag van de middenvelder. Dit naar aanleiding van de uitzending van Studio Voetbal waarin werd gesuggereerd dat de spelmaker van Inter niet mee zou gaan naar het WK.

Sneijder was blij met het telefoontje, maar wil nog een gesprek met de voltallige Oranje-selectie. "Om te zeggen dat de hele affaire uit de lucht is, gaat te ver", zegt Sneijder, die in het NOS-programma door Hugo Borst werd beticht van haantjesgedrag. "In maart volgt er op mijn verzoek een gesprek met de hele spelersgroep. Er is in het verleden te veel gelekt. En vaak nog onjuiste informatie ook."

Sneijder vreest dat negatieve publiciteit goede prestaties op het WK in de weg kan staan, zo zegt de Utrechter tegen De Telegraaf. "Als de pers de kans krijgt tussen de spelers te komen, hoeven we niet in het vliegtuig te stappen en kunnen we beter thuisblijven. We moeten duidelijke afspraken maken. Ik wil maar met één doel naar Zuid-Afrika toe: om wereldkampioen te worden. En dan moet alles kloppen."
Categorie:
Tag(s):