dinsdag, 10. november 2009 - 12:31

Start verkoop 2e fase Overgooi groot succes

Almere

Annemarie Jorritsma en Jan des Bouvrie luidden op Zondag 8 november de start verkoop van de eerste 36 kavels in de 2e fase Overgooi in. Zo’n 200 geïnteresseerden kwamen naar de door Jan des Bouvrie ontworpen Villa Overgooi om zich te laten informeren over de mogelijkheden. Van een crisis was deze dag niets te merken; er ging voor bijna 3 miljoen euro grond onder optie.

De interesse in de riante kavels in Overgooi was met zo’n 200 belangstellenden boven verwachting. De aanwezigen waren niet voor niets gekomen. Zij kregen informatie uit de eerste hand. Annemarie Jorritsma - bewoner Overgooi van het eerste uur - deelde enthousiast haar bouw- en woonervaringen met alle aanwezigen. Daarna lichtte Jan des Bouvrie het stedenbouwkundig plan toe, dat hij in samenwerking met de gemeente Almere heeft geactualiseerd.

Na de opening kon iedereen terecht bij medewerkers van de Kavelwinkel en Bröring ERA Makelaars, voor specifieke informatie over de beschikbare kavels en het nemen van een optie. Dat leverde maar liefst vijf opties op, met een totale grondwaarde van bijna 3 miljoen euro.

Opvallend was dat veel van de belangstellenden - bijna driekwart - níet uit Almere komen. Verder kan worden vastgesteld dat er, ondanks de huidige crisis, een duidelijke behoefte bestaat om zélf een woning te bouwen, ook in het duurdere segment.

Iedereen die geïnteresseerd is in de nog beschikbare kavels in Overgooi, kan terecht bij de Kavelwinkel (Stadhuis, gemeente Almere) of Bröring ERA Makelaars. Ook op de website - http://overgooi.almere.nl - is informatie over Overgooi te vinden. Via de op de website weergegeven kavelkaart wordt duidelijk welke kavels nog beschikbaar zijn. Ook uit de 1e fase Overgooi zijn nog enkele kavels beschikbaar.
Provincie:
Tag(s):