donderdag, 24. september 2009 - 20:20

Stenden hogeschool actief tijdens Studiebeurs Groningen

Groningen

Vrijdag 25 en zaterdag 26 september is Stenden hogeschool actief tijdens de Onderwijsbeurs Groningen. Tijdens de beursdagen zullen duizenden scholieren de gelegenheid krijgen alles te weten komen over studeren bij Stenden hogeschool in Leeuwarden, Emmen, Groningen, Assen en Meppel.

“De studiekeuze is een proces dat mede bepalend is voor de toekomst van MBO’ers, havisten en VWO’ers”, licht marketing manager Fulco Claassen toe. “Onze ervaring is dat scholieren tijdens de Studiebeurs de eerste concrete ideeën krijgen voor hun komende studie. Na deze beurs verdiepen kandidaten zich vaak verder in een aantal opleidingen om vervolgens open dagen te bezoeken.”

“Hier spelen wij op in door met een stand aanwezig te zijn waarin studenten en medewerkers van Stenden kandidaten voorlichten over de verschillende mogelijkheden die onze opleidingen bieden. Daarnaast bieden wij informatie over studeren aan het HBO, Leeuwarden als studiestad en natuurlijk de unieke kenmerken van Stenden hogeschool, zoals de mogelijkheden die wij bieden om op één van onze sites in het buitenland een deel van de studie te volgen.”

De Onderwijsbeurs Groningen vindt plaats op vrijdag 25 september van 13.00 tot 21.30 uur en zaterdag 26 september van 10.00 tot 16.30 uur in Martiniplaza te Groningen. De beurs is bestemd voor studiezoekers, studiekeuzeadviseurs, ouders en andere belanghebbenden.
Provincie:
Tag(s):