zondag, 30. augustus 2009 - 12:25

Succesvol verlopen werkbezoek koningin Beatrix

Ommen

Koningin Beatrix heeft vrijdag 28 augustus een succesvol bezoek gebracht aan de gemeente Ommen. Dit heeft de gemeente laten weten.

Vanuit de gemeente Dalfsen kwam zij om 12.10 uur aan bij Het Laer voor een lunch, waarna zij om 13.35 uur vertrokken is naar de Lemelerberg. Zij was in de gemeente Ommen te gast in het kader van een werkbezoek. Tijdens dit werkbezoek werd ze in de gemeente Ommen geïnformeerd over de Vechtdalproducten.

Zo werd er onder andere gesproken over het belang van Vechtdalproducten voor toeristisch en economisch oogpunt. Daarnaast is ze begeleid langs diverse productleveranciers. Naast de gemeente Ommen heeft de koningin ook de gemeenten Dalfsen en Raalte bezocht.

Burgemeester Gerrit Jan Kok was erg enthousiast over het bezoek van de koningin. ‘Het was een onvergetelijke dag en de koningin heeft een diepe indruk op mij en de genodigden gemaakt. Zij is een krachtige en warme persoonlijkheid en een voorbeeld voor ons allen’. Waarna hij vervolgt: ‘We hebben veel plezier beleefd aan de voorbereiding, wat ook geldt voor alle medewerkers. Het is een eer om haar te mogen ontvangen en het geeft grote voldoening dat alles goed is verlopen’.

Volgens burgemeester Gerrit Jan Kok zijn de positieve reacties vanuit de gemeenschap van Ommen bij de koningin overgekomen. ‘Ik ben er van overtuigd dat de grote publieke belangstelling haar goed heeft gedaan’.
Provincie:
Tag(s):