zondag, 22. november 2009 - 17:39

Tankstation in Melick overvallen

Melick

In Melick is zaterdagavond een overval gepleegd op een tankstation. De daders hebben daarbij enkele honderden euro’s buitgemaakt.

Rond 21.00 uur in de avond kwamen vier personen het tankstation binnen. Een van de mannen had een breekijzer bij zich en hij maakte daarmee slaande bewegingen in de richting van de medewerkster, die op dat moment als enige in het bedrijf aanwezig was. Tijdens deze bedreigingen maakten de overvallers een geldbedrag buit van meerdere honderden euro’s. Daarna verlieten ze te voet het tankstation en ze vluchtten richting de dorpskern van Melick. De 18-jarige medewerkster uit Posterholt bleef ongedeerd.

De politie startte meteen een onderzoek en maakte daarbij gebruik van een speurhond. Uit dit onderzoek bleek de vier verdachten vermoedelijk in het centrum van Melick, in de omgeving van de kerk, in een auto zijn gestapt. Het is mogelijk dat getuigen de vier mannen met het breekijzer hebben zien lopen of zien uit- of instappen in een personenauto. De vier personen droegen donkere kleding en ze verborgen hun gezicht met bivakmutsen en shawls.

De politie komt graag in contact met mensen die informatie hebben over deze overval of die iets gezien hebben. Getuigen kunnen bellen via 0900-8844 (lokaal tarief) of anoniem via 0800-7000 (gratis).
Provincie:
Tag(s):