maandag, 7. december 2009 - 21:17

Theatergroep Duinart in reprise met 'Scrooge & Marley'

Middelburg

Vanwege het grote succes vorig winterseizoen kan iedereen dit jaar toch nog of wéér een keer naar de kerstvoorstelling ‘Scrooge’. Door enkele rolwisselingen en nieuwe regieaanwijzingen van Peter Adriaanse is het stuk nét iets anders dan vorig jaar.

De kerstmusical ‘Scrooge’, a Christmas Carol, is gebaseerd op het beroemde boek van Charles Dickens. Het verhaal van de vrek Scrooge is omgetoverd tot een fantastisch familiespektakel. Meer dan dertig acteurs en actrices brengen met zang, dans en spel het 19e eeuwse Londen tot leven.

De gehele Kerstvakantie is ‘Scrooge & Marley’ te zien in ’t Spiegeltheater (J.V. Sprengerlaan 6, Middelburg). Een prima gelegenheid om met de hele familie te genieten van dit beroemde en hartverwarmende kerstverhaal.

Het verhaal:
Scrooge is een oude vrek die sinds de dood van zijn partner Marley nooit meer vrolijk is geweest. Hij haat dan ook Kerst en alles wat er mee te maken heeft. Op een avond komt Marley's geest hem vertellen dat hij bezoek gaat krijgen van drie geesten die hem zijn eigen leven, verleden en toekomst zouden laten zien...

Speeldata 2009:
zaterdag 19 december (première)
zondag 20 december (matinee)
woensdag 23 december
zaterdag 26 december (Kerstmatinee)
zondag 27 december (matinee)
Speeldata 2010:
zaterdag 2 januari
zondag 3 januari (matinee)

Aanvang: 20.00 uur; Matinees: 15.00 uur
Provincie:
Tag(s):