donderdag, 26. november 2009 - 21:58

Thomas Berge bij opening nieuwbouw Hondsrug College

Emmen

Hitzanger Thomas Berge opende afgelopen woensdagmiddag de nieuwe vleugel van gebouw de Es van het Hondsrug Start College in Emmen. Onder meer twaalf gloednieuwe klaslokalen, waarvan een aantal uitgerust met een digitaal schoolbord, zorgen voor veel meer ruimte voor de meer dan 400 brugklasleerlingen.

Voorafgaand aan de officiële opening waren er optredens van DJ Roy en Thomas Berge. ‘Put your hands in the air’ en ‘Even allemaal gillen’! Ja, de feestmuziek van de DJ, met onder meer het momenteel zeer populaire Vliegerlied, kreeg de honderden scholieren op de dansvloer flink in beweging.

Het repertoire van Thomas Berge werd tijdens zijn optreden luidkeels meegezongen en de camera’s van de mobiele telefoontjes maakten overuren. Uiteraard ontbrak zijn eerste landelijke nummer 1-hit ‘Kon ik maar even bij je zijn’ niet. De blonde zanger had duidelijk plezier in zijn bezoek aan de school. Hij was zeer benaderbaar en nam alle tijd voor handtekeningen en foto’s en veel bezoekers gingen met een gesigneerde cd naar huis.

Een aantal scholieren werd na afloop ook nog getrakteerd op een ‘meet and greet’ met de populaire zanger, een ‘afterparty’ die voor hysterische taferelen zorgde.
Provincie:
Tag(s):