dinsdag, 29. december 2009 - 11:39

Thuisdealer van drugs aangehouden

Westerhaar

Naar aanleiding van onderzoek heeft de politie Twente vier personen aangehouden in verband met de handel in drugs en het kopen van drugs. De politie sluit niet uit dat er binnenkort nog meer mensen worden aangehouden.

Vrijdag 11 december heeft de politie Twente een 44-jarige man uit Westerhaar aangehouden in zijn woning. Hij wordt verdacht van het dealen van hard- en softdrugs. Er is zoeking in de woning gedaan. Daarbij zijn ondermeer GHB, XTC en amfetamine in beslag genomen. Verder is er tijdens de zoeking namaak merkkleding, illegaal vuurwerk, illegale sigaretten en een gasalarm pistool gevonden. Ook dit is in beslaggenomen.

Naast de dealer zijn er nog drie afnemers van drugs aangehouden, een 25-jarige vrouw uit Vriezenveen, een 32-jarige vrouw uit Westerhaar en een 20-jarige man uit Mariënberg. Zij hebben drugs bij de hoofdverdachte gekocht voor eigen gebruik. Tegen de afnemers is proces-verbaal opmaakt. De 44-jarige hoofdverdachte zit nog vast. Verdere aanhoudingen in de zaak worden niet uitgesloten.
Provincie:
Tag(s):