donderdag, 10. december 2009 - 13:54

Tilburg 2009 start actie voor 3FM Serious Request

Tilburg

Stichting Tilburg 2009 is een actie gestart om geld in te zamelen voor de 3FM Serious Request actie 'stop de malariamug'. De opbrengst hiervan wordt tijdens de actieweek aangeboden aan 3FM Serious Request.

Onder de noemer 'Tilburg geeft 200%' is de actie te vinden op de websites van de gemeente. Vanaf vandaag, donderdag 10 december, is het mogelijk geld te doneren.

Tilburg was eerder dit jaar in de race als locatie voor het Glazen Huis. Dit jaar zal echter niet het Glazen Huis, maar het 'Collectebusje' van Serious Request, een gepimpte Volkswagen bus, op zaterdag 19 december Tilburg bezoeken. Stichting Tilburg 2009 hoopt dat deze actie en de aanwezigheid van de bus Tilburgers zal aanzetten zoveel mogelijk acties te bedenken en geld te doneren aan het goede doel.

Het 'Collectebusje' staat zaterdag 19 december 's middags vanaf 15.00 uur in het centrum van Tilburg. Daarna zal de bus rond 18.00 arriveren bij de Piushaven, om daar het publiek van de Betoverde Sluiting die later die avond plaats vindt, op te warmen.
Provincie:
Tag(s):