vrijdag, 27. november 2009 - 10:07

Tweakers.net site van het jaar

Den Haag

Tweakers.net is donderdagavond tijdens de uitreiking van de Website van het Jaar-verkiezing als grote winnaar uit de bus gekomen. De grootste consumentenelektronica- en technologiesite van Nederland mag zich een jaar lang 'Beste Website van het Jaar' noemen.

Tweakers.net laat hiermee andere genomineerde sites als Google, Marktplaats en Hyves achter zich. In voorgaande jaren werden eerder Google en Hyves uitgeroepen als Beste Website van het Jaar. Niet alleen is Tweakers.net uitgeroepen tot website van het jaar, ook ging de website aan de haal met de titel 'beste nieuwssite' en 'beste vergelijkingssite'.

"Tweakers.net is uiteraard erg blij met deze erkenning", zegt Wilbert de Vries, hoofdredacteur van Tweakers.net. "We timmeren nu ruim tien jaar aan de weg en hebben enkele jaren geleden bewust de verbreding opgezocht. Niet alleen hebben we fors geïnvesteerd in de redactie en achterliggende formule, ook hebben we grote stappen gezet met onze Pricewatch-product- en prijsvergelijker. Deze inspanningen beginnen zich nu terug te betalen."
Categorie:
Tag(s):