maandag, 14. december 2009 - 16:58

Twee aanhoudingen na tip in verband met dood Tilburger

Tilburg

De politie heeft maandagochtend twee aanhoudingen verricht in verband met de dood van een 23-jarige Tilburger. Het slachtoffer raakte zaterdagmiddag op het Textielplein verwikkeld in een vechtpartij. In de nacht van zaterdag op zondag overleed de man. 'De verdachten, een 29-jarige - en een 26-jarige Tilburger, zijn in verzekering gesteld', meldt de politie maandag.

Tip
De politie kwam de twee op het spoor door een tip van een getuige. Aan de hand hiervan kwam men uit bij de twee verdachten. Ze zijn in verzekering gesteld voor verhoor. De twee zijn ook in beperkingen gesteld.

Het 23-jarige slachtoffer liep zaterdagmiddag rond 16.30 uur over het Textielplein met een 22-jarige vriend van hem. De man raakte verwikkeld in een vechtpartij. De 22-jarige man uit Tilburg probeerde tussenbeide te komen. Hij kreeg hierbij meerdere klappen. De belagers liepen na de mishandelingen weg.

De 23-jarige man was versuft en had meerdere blauwe plekken en zwellingen. Hij werd naar het ziekenhuis vervoerd. In de loop van de dag verslechterde zijn toestand en zondagochtend overleed de man in de Elizabeth ziekenhuis.
Provincie:
Tag(s):