dinsdag, 10. november 2009 - 12:41

Unieke beelden verdachte in Opsporing Verzocht

Almere

Het televisieprogramma Opsporing Verzocht toont vanavond beelden van de mogelijke verdachte van het geweldsmisdrijf in de Clementistraat. Het assisterend rechercheteam van politie Flevoland, die dit ernstige delict onderzoekt, riep eerder al de hulp in van het publiek door het tonen van een compositiefoto. Vanavond komt het onderzoeksteam ART 4 met unieke bewakingsbeelden waarop de mogelijke verdachte te zien is.

Op dinsdag 13 oktober werd een 50-jarige vrouw in haar woning aan de Clementistraat overvallen en zwaar mishandeld. Het slachtoffer liep meerdere verwondingen op waaronder diverse ernstige kneuzingen en een botbreuk. Het slachtoffer moest worden opgenomen in een ziekenhuis. De vrouw is er zowel fysiek als mentaal slecht aan toe en durft nog niet terug te keren naar haar woning. De dader vluchtte weg en wist te ontkomen. Tijdens het onderzoek werden alle mogelijke looproutes van de dader uitgeplozen. Aan de hand van diverse beveiligingscamera’s van bedrijven, maar ook beelden afkomstig van cameratoezicht leverde nieuwe beelden op van een man die mogelijk verdachte is van dit zware geweldsdelict.

Rechercheurs van ART 4 vragen opnieuw de aandacht van het publiek met duidelijke beelden van de mogelijke verdachte. Ook zal op donderdag 12 november het regionale opsporingsprogramma Bureau Flevoland aandacht besteden aan deze zaak.

Opsporing Verzocht begint vanavond om 21.50 uur en wordt uitgezonden op Nederland 1. Bureau Flevoland is elke donderdagavond om 17.45 uur te zien bij de regionale zender Omroep Flevoland en wordt die hele avond herhaald.

Getuigen of tipgevers kunnen het Assisterend Recherche Team bereiken via: 0 9 0 0 — 8 8 4 4 Anoniem je tip doorgeven kan ook via Meld Misdaad Anoniem 0 8 0 0 — 7 0 0 0
Provincie:
Tag(s):