vrijdag, 13. november 2009 - 19:24

'Vanessa' gaat los op blootshoot Patrica Paay

Amsterdam

Connie Breukhoven heeft vrijdagavond haar ongezouten mening gegeven over de blootfoto's van Patricia Paay in de kersteditie van Playboy. Aan Albert Verlinde van RTL Boulevard stuurde de diva vanuit Thailand een sms met de niet mis te verstane boodschap ...

"Ik heb net gehoord dat Patries een campagne gaat doen voor steunkousen in Playboy. Dus heb ik direct even een slogan voor haar bedacht; 'Met steunkousen van La Paay, geeft u uw sexleven een ommezwaai'. Leuk toch?"

Verder laat Connie weten dat ze het allesbehalve opwindend vind dat La Paay in 'Adams' kostuum te zien zal zijn. "Op die leeftijd is het eerder winderigheid".

Patricia zelf zat donderdagavond bij Jensen op de bank en vertelde dat ze de reportage in Playboy een compliment vind. Op de vraag van Robert Jensen waaraan een nieuwe man in haar leven moet voldoen antwoordde de diva volmondig "luister Robert ik heb altijd goed voor mezelf gezorgd en ik voel me nog jong. Ik heb dus nog nooit een 'ouwe lul' in mijn armen gehad, die ervaring heb ik niet en daar kijk ik dan ook niet naar uit".
Categorie:
Tag(s):