woensdag, 25. november 2009 - 18:21

Verdachte betrokkenheid dood Thomas van Lierop opgepakt

Lelystad

Een arrestatieteam van de politie heeft dinsdagavond een 20-jarige inwoner van Almere aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van de 51-jarige Thomas van Lierop in Lelystad. Dit heeft de politie woensdag bekendgemaakt.

Het levenloze lichaam van Thomas van Lierop werd maandagmorgen aangetroffen aan de Archipel. Op de plek waar het slachtoffer is gevonden zijn sporen van geweld aangetroffen en het onderzoeksteam gaat ervan uit dat hij door een misdrijf om het leven is gekomen

Dankzij uitgebreid recherchetechnisch onderzoek van het Team Grootschalig Onderzoek (TGO-29) is de politie erin geslaagd deze verdachte aan te houden. De Almeerder is inmiddels in verzekering gesteld. Ondanks dit resultaat is het onderzoek naar de toedracht van dit ernstige misdrijf nog in volle gang. Er zijn nog veel vragen onbeantwoord.

TGO-29 doet daarom een beroep op de inwoners van Flevoland. Het onderzoeksteam van TGO-29 is dringend op zoek naar mensen die informatie hebben die te maken kan hebben met het overlijden van Thomas van Lierop.

Bankpas
In het bijzonder is het team op zoek naar personen die persoonlijke bezittingen van het slachtoffer hebben gezien of aangetroffen waaronder een bankpas.

Deze personen wordt met klem gevraagd contact op te nemen met de politie via:0 9 0 0 — 8 8 4 4. Anoniem bellen kan via Meld Misdaad Anoniem op: 0 8 0 0 — 7 0 0 0
Provincie:
Tag(s):