dinsdag, 25. augustus 2009 - 11:45

Verkeersplein Velperbroek afgesloten

Arnhem

Rijkswaterstaat gaat in het eerste weekend van september het hele verkeersplein van het knooppunt Velperbroek van nieuw asfalt voorzien. De werkzaamheden beginnen op zaterdag 5 september om 20.00 uur en zullen zijn afgerond voor maandagmorgen 7 september 05.00 uur.

In die periode wordt het circuit bijna volledig voor het verkeer afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid; weggebruikers moeten rekening houden met al dan niet langere omrijroutes. Het doorgaande verkeer over de
A12 ondervindt nauwelijks hinder van de werkzaamheden.

Op het verkeersplein Velperbroek wordt nieuwe dubbellaags zoab (zeer open asfaltbeton) aangebracht. Tevens wordt de afrit van de A12 vanuit Duitsland voorzien van nieuw asfalt. Om deze werkzaamheden te kunnen uitvoeren is het noodzakelijk om het verkeersplein af te sluiten. Over de buitenste vluchtstroken is enige doorgang mogelijk. Een aantal routes blijft beperkt mogelijk: Waterberg (A12) richting Pleyroute, Pleyroute richting Duitsland en Velp richting Utrecht (A12). Het overige verkeer wordt omgeleid, waarbij Rijkswaterstaat de weggebruikers erop wijst dat met een langere reistijd rekening moet worden gehouden.
Provincie:
Tag(s):