dinsdag, 14. juli 2009 - 21:11

Vermissing Kornelis van Kalsbeek

Den Helder

Op dinsdag 14 juli werd door familie melding gemaakt van de vermissing van Kornelis Hotze Sven Harko van Kalsbeek, geboren op 6 november 1965. De man is voor het laatst gezien op zondag 12 juli omstreeks 17.00 uur in zijn woning aan het Kruiszwin in Den Helder.

Kalsbeek verscheen maandag en dinsdag niet op zijn werk. Gewaarschuwde familie heeft in de woning gezocht, maar trof de vermiste man niet aan. Zijn telefoon, identiteitspapieren en zijn auto bleken nog in en bij het huis aanwezig te zijn.

Omdat de man graag gaat hardlopen, werd dinsdagmiddag een helikopter van de politie ingezet om in de omgeving van Julianadorp te gaan zoeken. De man werd echter niet aangetroffen. Kalsbeek is een 43-jarige blanke man met een lengte van 1,77 meter. Hij heeft kort donkerblond haar. Hij heeft een kalend voorhoofd. Welke kleding de vermiste droeg is niet bekend. De politie verzoekt eventuele getuigen, die de heer Kalsbeek vanaf zondagmiddag 17.00 uur hebben gezien, contact op te nemen met de politie in Den Helder, tel.nr. 0900-8844 (lokaal tarief).
Provincie:
Tag(s):