zaterdag, 14. november 2009 - 20:14

Vermiste Ludmila Postma is aangetroffen - vermissing 'Olga'

Breda

De regiopolitie Midden en West Brabant heeft in de omgeving van Breda de vermiste Ludmila Postma in verwarde toestand aangetroffen. In de nacht van donderdag 12 op vrijdag 13 november belde zij rond 01.30 uur aan bij een woning en vroeg om hulp.

De bewoners hebben via 1-1-2 de politie gebeld die haar vervolgens heeft opgevangen. Ludmila Postma vertelde aan de politie dat zij op zaterdag 7 november vanuit Leeuwarden door een aantal mannen onder dwang in een auto is meegenomen. Daarna is zij door de mannen gevangen gehouden in een woning.

In deze woning werd volgens Ludmila Postma ook een haar onbekende vrouw, Russisch sprekende vrouw, gegijzeld / gevangen gehouden. De naam van die vrouw was 'Olga' en zij zou woonachtig zijn in Groningen of in de buurt van Groningen. Donderdag 12 november werden beide vrouwen met een auto naar een onbekende plaats vervoerd. Onderweg zag Postma kans om te ontsnappen en hulp te zoeken. De andere vrouw kon niet ontsnappen.

De politie gaat er vanuit dat 'Olga' nog in handen is van de ontvoerders en is naarstig op zoek naar haar verblijfplaats en identiteit.

Signalement:

- blanke vrouw

- ca. 25 jaar

- goed verzorgd uiterlijk

- lengte tussen de 1,70 en 1,75 meter

- normaal postuur

- donkerrood geverfd haar met zogenaamde 'high lights'
Provincie:
Tag(s):