woensdag, 15. juli 2009 - 14:56

Veroorzaker aanrijding op snelweg rijdt door

Hengelo

Een Hengelose automobiliste werd woensdagmorgen 15 juli bij het oprijden van de snelweg A1 in haar woonplaats aangereden door een passerende bestelbus. De bestuurder hiervan reed door. Dit heeft de politie woensdag bekendgemaakt.

Woensdagmorgen 15 juli meldde zich een 46-jarige automobiliste uit Hengelo op het politiebureau in Oldenzaal. Rond 06.30 uur die morgen was zij vanaf de oprit Hengelo-Noord de A1 opgereden in de richting van Oldenzaal. Toen zij was ingevoegd werd ze ingehaald door de bestuurder van een grijze bestelbus met aanhangwagen. Hierbij raakte de aanhanger de linkervoorzijde van de auto van de 46-jarige die daardoor schade opliep.

De grijze bestelbus reed door in de richting van Oldenzaal. De 46-jarige heeft de bus t.h.v. de afslag Oldenzaal-Zuid ingehaald maar de bestuurder reageerde nergens op. Achter de auto van het slachtoffer reed een blauwe bedrijfsbus waarvan de inzittenden de aanrijding gezien moeten hebben. Het is overigens niet bekend of de bestuurder van de grijze bestelbus, eigendom van een constructiebedrijf, de aanrijding heeft gemerkt.
Provincie:
Tag(s):