dinsdag, 10. november 2009 - 19:15

Vier mannen aangehouden voor mishandeling

Tolbert

De politie heeft vier mannen aangehouden voor een mishandeling van eind oktober. Het gaat om drie mannen uit Marum (18, 27 en 51 jaar) en een 32-jarige man uit de gemeente Noordenveld.

Op 23 oktober werd een 30-jarige man uit Tolbert op de Oude Hof in zijn woonplaats belaagd door vier mannen. De man werd met harde voorwerpen geslagen en liep daarbij verwondingen op aan zijn oor en een pijnlijke rug en schouder. Hij wist uiteindelijk aan zijn belagers te ontkomen en kon de politie alarmeren.

De politie deed een buurtonderzoek en sprak met diverse getuigen. De verklaringen van het slachtoffer en de getuigen hebben geleid in de richting van de aangehouden verdachten. De vier mannen zijn verspreid over afgelopen week aangehouden. Het viertal heeft een gedeeltelijke bekentenis afgelegd.

Aanleiding voor de mishandeling was onenigheid tussen het slachtoffer en de 27-jarige van enkele jaren geleden. Alle verdachten zitten nog vast. Drie voor de mishandeling, de vierde omdat hij nog boetes had openstaan. Het onderzoek is afgerond.
Provincie:
Tag(s):