woensdag, 25. november 2009 - 11:22

Vierde verdachte aangehouden in zaak dode man van der Lindenlaan

Hilversum

Maandag 23 november 2009 is door het onderzoeksteam een vierde verdachte aangehouden in de zaak waarbij op 15 november in een woning aan de Van der Lindenlaan in Hilversum een dode man werd aangetroffen. De verdachte is een 28-jarige vrouw uit Hilversum.

Zondagavond 15 november 2009 werd na een brand in een woning een dode man aangetroffen. Vastgesteld werd dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen. Hij is zwaar mishandeld en aan zijn verwondingen overleden.

Direct werd een onderzoek gestart dat leidde tot twee aanhoudingen de volgende ochtend en een aanhouding op de dinsdag daarop.

Drie mannen werden aangehouden, allen Hilversummers van 40, 42 en 45 jaar oud. De twee mannen van 42 en 45 jaar oud kwam de politie al snel op het spoor doordat de auto waarin de twee reden de bewuste avond vlak na de brand staande werd gehouden. De namen van de twee inzittenden werden genoteerd. Getuigenverklaringen leidden tot de twee inzittenden van de auto waarop zij als verdachten werden aangehouden.

De vier verdachten en het slachtoffer zijn bekenden van elkaar. Aan het misdrijf is een ruzie vooraf gegaan. In verband met het lopende onderzoek worden geen verdere mededelingen gedaan over het motief en de mishandeling. De drie Hilversummers zijn afgelopen donderdag voorgeleid bij de Rechter-commissaris in Amsterdam en in bewaring gegaan.
Provincie:
Tag(s):