dinsdag, 27. oktober 2009 - 19:26

Vince Vaughn en Peter Billingsley in Amsterdam

Amsterdam

Eén van Hollywoods populairste sterren, Vince Vaughn, bekend van o.a. The Wedding Chrashers en The Break-Up was de afgelopen twee dagen met regisseur Peter Billingsley en zijn tegenspeelster Malin Akerman (Watchmen, The Proposal) op bezoek in Amsterdam voor een speciale voorvertoning van zijn nieuwste film Couples Retreat in Pathé Tuschinski.

Couples Retreat vertelt het verhaal van vier koppels die samen naar een luxueus eiland gaan om een fantastische vakantie te beleven. Eén van de stellen zal daar huwelijkstherapie ondergaan maar de drie andere stellen zullen niets anders doen dan genieten en luieren! Niets blijkt echter minder waar. De koppels mogen alleen op het eiland verblijven als alle vier de koppels meedoen aan de therapie. Welkom op probleemeiland! Het gevolg is een film die barst van herkenbare problemen die zorgen voor hilarische momenten.

Ook Bekend Nederland was goed vertegenwoordigd op de red carpet. Zo waren onder andere Gijs Staverman, Hind, Nicolette Kluijver en Chris Silos van de partij voor de nieuwe romantische comedy die vanaf 19 november in de bioscoop draait.
Categorie:
Tag(s):