zaterdag, 7. november 2009 - 8:31

Vind de Gouden Envelop: tweede ronde!

Met honderden nieuwe aanmeldingen en een piek in het aantal bezoekers op jouwzeeland.nl, zijn de eerste zes enveloppen van JouwZeeland razendsnel gevonden. Vanaf maandag 9 november a.s. daagt JouwZeeland Zeeuwse jongeren opnieuw uit voor een zoektocht naar de
volgende zes enveloppen, die verspreid zijn door heel Zeeland.

JouwZeeland is het platform voor jongerenparticipatie bij de Provincie Zeeland, waarvan de website afgelopen zomer volledig is vernieuwd. De enveloppenactie heeft tot doel dit vernieuwde platform en de mogelijkheden ervan duidelijk te maken aan de Zeeuwse jeugd, zodat er nog meer jongeren kunnen meepraten, -denken en -doen met de Provincie Zeeland.

Aanstaande maandag 9 november wordt gestart met de eerste tips voor deze nieuwe reeks enveloppen, via www.jouwzeeland.nl . De vindplaatsen van de enveloppen houden verband met de zes thema's uit het Integraal Jeugdbeleid van de Provincie Zeeland. De twaalf jouwZeeland enveloppen leiden samen naar de speciale dertiende Gouden Envelop.

Na slechts drie tips werd de eerste envelop, met het thema Openbaar Vervoer, woensdag 28 oktober al gevonden. De envelop lag verstopt bij het Fiets-voetveer in Breskens en bood de vinder een privé snowboardles aan.

De andere vijf locaties werden binnen een week ontmanteld. Deze enveloppen lagen verstopt bij het Servicepunt Vrijwilligerswerk Reimerswaal in Kruiningen (thema Jongerenparticipatie), basisschool
De Linden in Ellewoutsdijk (thema School en werk), het bezoekerscentrum van het Verdronken Land van Saeftinghe in Emmadorp (thema Zinvolle vrije tijd), het politiebureau in Kapelle (thema Prettige leefomgeving) en het Centrum voor Jeugd en Gezin in Zierikzee (thema Verbeteren en herstellen).

Het leverde de vinders respectievelijk een Pluim, een Nintendo Wii Sports Pack, een iPod Classic, een kledingbon van Men at Work en een iPod Touch (8 GB) op.

Vervolg je zoektocht vanaf 9 november op www.jouwzeeland.nl !
Provincie:
Tag(s):