zondag, 15. november 2009 - 23:33

Vluchtende Boekelse ramt geparkeerde auto

Erp

Een 43-jarige vrouw uit Boekel is zondagavond gewond geraakt bij een aanrijding. De vrouw verloor in de Kerkstraat in een haakse bocht vermoedelijk de macht over het stuur en botste tegen een lantaarnpaal en een geparkeerde auto.

De vrouw was vermoedelijk betrokken bij een bedreiging van bewoners een woning in de Irenestraat in Boekel eerder die avond. Ook zou ze daar de voordeur van de woning vernield hebben. De politie kreeg een melding over de bedreiging en vernieling en ging op zoek naar de vrouw die met haar auto vetrokken was. Agenten zagen de vrouw rijden en keerden hun voertuig. Vermoedelijk heeft de vrouw bij het zien van de politie haar snelheid verhoogd.

Agenten raakte haar kwijt, maar troffen haar daarna op de Kerkstraat aan. Daar bleek ze zojuist een aanrijding te hebben gehad. Voor de onafhankelijkheid verricht de dienst verkeersongevallen analyse van de politie Brabant Zuid-Oost het onderzoek. Het slachtoffer raakte gewond en is door de brandweer bevrijd uit haar auto. Ze is overgebracht naar het ziekenhuis.
Provincie:
Tag(s):