donderdag, 3. september 2009 - 14:46

Vrouw (64) overleden door aanrijding op A10

Amsterdam

Een 64-jarige vrouw uit Purmerend is donderdag rond 12.30 uur overleden na een aanrijding tussen drie personenauto’s op de A10 buitenring. De aanrijding vond plaats rond 10.15 uur voor de ingang van de Coentunnel Noord waar een file was ontstaan.

Drie personen raakten gewond, onder wie een 64-jarige vrouw uit Purmerend, een 37-jarige vrouw uit Dortmund (D) en haar 2-jarige zoon. De Duitse vrouw en haar zoon hebben geen blijvend letsel opgelopen en hebben het ziekenhuis inmiddels weer verlaten. De bestuurder van de derde auto bleef ongedeerd.

Het gezin uit Duitsland zat in de auto die achterop de file reed. De 38-jarige bestuurder van de auto en tevens vader van het gezin is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

Een traumahelikopter is ter plaatse geweest om de 64-jarige vrouw te reanimeren. Zij werd naar een ziekenhuis vervoerd, waar zij even later aan haar verwondingen is overleden. In verband met de hulpverlening is de A10 tijdelijk afgesloten geweest voor verkeer. De weg is inmiddels weer vrijgegeven.
Provincie:
Tag(s):