zondag, 15. november 2009 - 21:26

Vrouw beroofd van haar tas

Assen

Een 59-jarige vrouw uit Assen vrouw fietste zaterdagmorgen rond 11.15 uur langs het Kanaal in haar woonplaats toen ze door twee jongens van haar tas werd beroofd.

De vrouw reed via de Groningerstraat, vanuit het centrum in de richting van het Kanaal en fietste aan de linkerzijde van het water. Tegenover de brandweerkazerne werd ze plotseling beroofd van haar tas door twee jongemannen op een snor- of bromfiets.

De jongemannen zijn gevlucht in de richting van de Jacob Catslaan. Vervolgens reden zij de Troelstralaan in en via de Alberdalaan de Thorbeckelaan in. Kort na het voorval vond een omstander de tas van de vrouw in Aafkes bosjes, echter zonder inhoud. De politie vraagt of getuigen zich willen melden via 0900-8844.

Het signalement van de twee verdachten luidt als volgt: De bestuurder van de bromfiets is een getinte jongen van ongeveer 18-20 jaar oud, het is niet bekend wat voor kleding hij droeg. De passagier is een getinte jongeman van 18-20 jaar oud, hij droeg een blauwe spijkerbroek en een zwarte parka jas met capuchon en grijze bontkraag. De vrouw droeg een bruine broek en een bruine fleece jack, zij reed op een groene damesfiets.
Provincie:
Tag(s):