dinsdag, 29. september 2009 - 15:53

Vrouw overvallen in woning

Raalte

Maandagavond 28 september, tussen 21.00 en 21:30 uur werd aan De Spinde een 38-jarige vrouw in haar woning overvallen. Op het moment dat het slachtoffer de deur open deed, zag zij meerdere mannen staan. Een van de daders droeg een bivakmuts. Dit heeft de politie dinsdag 29 september bekendgemaakt.

De vrouw werd de woning in geduwd en zag een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Nadat de mannen de gehele woning hadden doorzocht, gingen ze er vandoor. Het is nog onduidelijk of en wat er uit de woning is weggenomen.

De politie heeft een uitvoerig onderzoek ingesteld. Een speurhond en de technische recherche zijn ingezet. Daarnaast is een buurtonderzoek opgestart. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan en heeft slachtofferhulp aangeboden gekregen.

Getuigen
Mensen die gisteravond of de afgelopen periode iets gezien of gehoord hebben dat verband kan houden met deze gewelddadige overval, worden gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anonieme informatie kan verstrekt worden viaMisdaad Anoniem(Bel M.) 0800-7000. Er wordt een nader onderzoek ingesteld.
Provincie:
Tag(s):