zondag, 6. december 2009 - 21:53

Wegpiraat rijdt door na aanrijdingen op A1

Baarn

De Verkeerspolitie van het Korps landelijke politiediensten (KLPD) stelt in samenwerking met de politie Utrecht een onderzoek in naar een aanrijding op de A1 ter hoogte Baarn. Op zondag 6 december omstreeks 18.50 uur veroorzaakte een bestuurder van een donkerkleurige Audi A6 Avant een aanrijding met een bestuurder van een Volvo V70 en reed daarna door.

De bestuurder van de Audi maakte zich in eerste instantie schuldig aan bumperkleven, terwijl de bestuurder van de Volvo een vrachtauto aan het inhalen was. Op een gegeven moment zag de bestuurder van de Audi kans om rechts in te halen en reed de Volvo bij het naar links komen aan.

De bestuurder van de Volvo raakte hierdoor de controle over zijn voertuig kwijt en belandde rechts in de vangrail. Er raakte niemand gewond. De Volvo moest worden afgesleept. De bestuurder van de Audi heeft mogelijk ook een Peugeot aan de achterzijde geraakt. De inzittenden van deze auto, waaronder drie kinderen van 9,11 en 13 jaar oud, kwamen met de schrik vrij. Het gezin is door de politie naar huis gebracht.

De Verkeerspolitie van het KLPD zoekt getuigen van deze aanrijdingen en wil ook graag in contact komen met de bestuurder van de vrachtauto waarbij het een en ander zich heeft afgespeeld. Getuigen van de aanrijdingen kunnen zich melden bij de meldkamer van het KLPD op nummer 0343-535353.
Provincie:
Tag(s):