maandag, 13. juli 2009 - 21:20

Wie wordt het model van Hoogeveen 2009

Hoogeveen

Op vrijdag 11 september wordt er in Hoogeveen het model van 2009 gekozen tijden het Mode en Beauty Event. Het Mode en Beauty Event is een initiatief van Hoogeveen.nu en Luxor Theater en zal jaarlijks georganiseerd worden. De kandidaten kunnen zich vanaf donderdag 9 juli aanmelden op de site www.modellen.hoogeveen.nu of zich te melden bij het Luxor Theater Hoogeveen.

Dit jaar is de modellen wedstrijd alleen voor dames en wel in de leeftijd vanaf 15 jaar. Alle dames die zich aanmelden en een foto sturen worden op de site geplaatst en daar kan middels de site en laten ook per sms opgestemd worden. Middels tussenrondes komt er een finale ronde op 11 september waar twaalf finalisten voor geselecteerd worden.

Organisator Jan Leijssenaar van het Luxor Theater beloofd dat het een heel spektakel gaat worden. “Hoogeveen is toch een stad die zijn eigen model moet hebben, en dat gaan we dus hiermee doen”,aldus Leijssenaar.

Inmiddels is jury voorzitter Arie Veldman van Veldman Mode druk in voorbereiding om een deskundige jury samen te stellen.
Als voorbereiding van het Mode en Beauty Event en de modellen verkiezingen zal er een Model Night in het Luxor Theater worden georganiseerd op 16 juli a.s. en zullen er presentatie technieken en catwalk lopen aan de orde komen. Voor wie altijd al gedroomd heeft om model te worden is dit je kans, dus schrijf je in op www.modellen.hoogeveen.nu. Doe dit wel uiterlijk voor 27 juli en lever ook een foto aan met hoge resolutie. Op www.modellen.hoogeveen.nu is doorlopend nieuws te vinden over de verkiezing .
Provincie:
Tag(s):