vrijdag, 27. november 2009 - 8:03

Wie zoet is smeert lekkers!

Amsterdam

Voor wie chocoladeletters en marsepeinen varkens passé zijn, heeft Lush heerlijke producten vol suiker en chocolade. Zo houd je niet alleen je tandartsrekening binnen de perken en je heupen op maat, je hebt ook het origineelste cadeautje tijdens de lootjesavonden van werk, familie en vrienden. Klein, fijn en ontzettend lekker!

Wat te denken van een Chocolate Whipstick Lippenbalsem. Een lippenbalsem met echte chocolade, honing, mandarijn en sinaasappel. Echte chocoladekusjes, als dat geen traktatie is…….. Zorg dat je er altijd eentje bij de hand hebt als je bij de mistletoe in de buurt staat.

De Fairy Tail is een schattig roze muisje met witte oortjes van chocolade. De fair trade suiker scrub je je dode huidcellen weg, waardoor je zacht en stralend op al je decemberfeestjes verschijnt.

Zeker in de winter voelt je lichaam niet altijd even hemels aan. Pukkeltjes, schrale plekjes en velletjes, niet bepaald aaibaar. Heavenly Bodies geeft je binnen no-time weer een goddelijk lijf. Vers sinaasappelsap verbetert je teint en cacao absolute en cacaoboter voeden je huid en beschermen tegen weer en wind. De rassoelmodder reinigt diep en kalmeert irritaties.

Voor wie verder kijkt dan zijn (gevulde) schoentje, al deze producten worden vers en met de hand gemaakt en niet op dieren getest. Zijn bovendien 100% vegetarisch, 76% veganistisch en er worden zo min mogelijk verpakkingsmaterialen gebruikt. Niet alleen beter voor jou, maar ook voor onze planeet.
Categorie:
Tag(s):