maandag, 28. september 2009 - 11:53

Zes gewonden bij aanrijding op A67

Maasbree

Bij een verkeersongeval in de nacht van zaterdag op zondag op de A67 ter hoogte van Maasbree zijn zes mensen gewond geraakt. Bij het ongeval waren twee voertuigen betrokken.

De politie trof aan de linkerkant van de rijbaan een auto tegen de middengeleider aan. Twee personen, een man en vrouw van 42 jaar uit Venlo, waren uit het voertuig.

Aan de rechterkant van de weg op de vluchtstrook stond een tweede auto met daarin vijf personen. Ook deze mensen waren allemaal uit de auto. De bestuurder, een 30-jarige man uit het Duitse Hagen, mankeerde niets.

Vier inzittenden, allen vrouwen uit het Duitse Hagen, variërend in de leeftijd van 21, 23, 46 en 49 jaar raakten gewond. Hun verwondingen bleken mee te vallen en zij zijn alle vier een nacht ter observatie in het ziekenhuis opgenomen.

De Venlose vrouw was er wat erger aan toe en is naar het ziekenhuis gebracht met onbekend letsel. Ook de man uit Venlo is voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder uit Duitsland verklaarde dat er plotseling een auto achter tegen zijn auto was gereden toen hij richting Venlo reed.

Na het ongeval bleek dat beide mensen uit Venlo alcohol gedronken hadden. Het werd niet duidelijk wie er gereden had in de achteropkomende auto. Van beiden is bloed afgenomen en dat wordt onderzocht.
Provincie:
Tag(s):